Κατηγορίες Blog

"Slow" Καφές η νέα μόδα που κάνει θραύση

Posted by espressocafe 05/12/2019 0 Σχόλια Καφές,

"Slow" Καφές η νέα μόδα που κάνει θραύση

Ηρθε ο... "slow" καφές
Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον καφέ - Δείτε τη νέα μόδα που κάνει «θραύση»
Όλη η διαδικασία γίνεται από την αρχή για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βλέπει, να ελέγχει και να επιλέγει την διαδικασία
Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του είναι να έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτόν. Έτσι, η νέα μόδα στις ΗΠΑ είναι ο "προσωπικός" καφές, η αλλιώς ο "slow" (αργός) καφές, αφού η διαδικασία παραγωγής του ροφήματος, κρατά λίγο παραπάνω, μιας και γίνεται ειδικά για τον κάθε πελάτη.
Ο πελάτης επιλέγει την ποικιλία καφέ που θέλει να πιει, οι κόκκοι του καφέ καβουρδίζονται, τρίβονται και τοποθετούνται σε ένα ατομικό φίλτρο, στο οποίο θα προστεθεί ζεστό νερό. Η όλη διαδικασία διαρκεί 4 με 5 λεπτά, λίγο παραπάνω από το κανονικό αλλά σίγουρα βελτιώνει την ποιότητα του καφέ που πίνει ο καταναλωτής.

Όλη η διαδικασία γίνεται από την αρχή για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βλέπει, να ελέγχει και να επιλέγει την διαδικασία.

Η τιμή του καφέ διαφέρει ανάλογα με την ποικιλία και κυμαίνεται από 3,25 έως 4,40 δολάρια, ενώ υπάρχουν και καφέδες που στοιχίζουν 5 δολάρια.

Αφήστε ένα σχόλιο