Σάλμα Χάγιεκ: Αναδείχθηκε σε «πρέσβειρα» του καφέ

Posted by deahellas 15/09/2023 0 Comment(s) Καφές,
Σάλμα Χάγιεκ: Αναδείχθηκε σε «πρέσβειρα» του καφέ με ανάρτηση στο Instagram
Η αγαπητή μεξικανή ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με 26,3 εκατομμύρια followers, η κάθε της ανάρτηση ξεσηκώνει «κύμα» σχολιασμού.
Μέσα σε λίγα λεπτά, κατόρθωσε μόλις με μια φωτογραφία της να αποσπάσει χιλιάδες σχόλια. Και πώς αλλιώς;
Με μαύρο μαγιό, το εμβληματικό καπέλο Panama, μαύρα ψηλοτάκουνα peep toe mules, με μια κούπα καφέ και τον γνωστό χολιγουντιανό αέρα της, ποζάρει στον φακό και ξεσηκώνει τα πλήθη.
Ζωντανή «διαφήμιση» για τη βιομηχανία του καφέ, ρωτάει στην ανάρτησή της με το εύλογο διφορούμενο ύφος της στο Instagram «Σε ποιον αρέσει ο καφές;» Φυσικά, λαμβάνει τις πιο ευφάνταστες απαντήσεις από τους ανθρώπους που την ακολουθούν και σχολιάζουν τις αναρτήσεις της.
«Αγκαλιάζει» την ηλικία της
Η Σάλμα Χάγιεκ συνηθίζει να ανεβάζει ακομπλεξάριστα φωτογραφίες της με αμφίεση παραλίας, συμφιλιωμένη με το σώμα της και την προσωπική της γοητεία. Τελευταία, όμως, δεν δίστασε να «τσαλακώσει» την εικόνα της χολιγουντιανής τελειότητας που μπορεί μέχρι πρόσφατα να είχε υιοθετήσει.
Με τον τρόπο της, έχει «προσχωρήσει» στο «κίνημα» των κινηματογραφικών σταρ που αφήνουν να φανεί η φυσική τους ομορφιά, «αγκαλιάζουν» την ηλικία τους και δεν διστάζουν να δείξουν τα γκρίζα μαλλιά τους, όπως η Έλεν Μίρεν, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Άντυ Μακντάουελ.
Η δύναμή τους είναι ότι συνειδητοποιούν σε ποια φάση της ζωής τους βρίσκονται η κάθε μία, γνωρίζουν ότι η γοητεία και η ωραιότητά τους –με την έννοια αυτό που είναι «της ώρας»- δεν εξαρτάται από λευκές τρίχες και γκρίζους κροτάφους, αλλά αποτελεί ένα σύνολο εμπειρίας, σοφίας και σωστών επιλογών ως προς την καριέρα τους.