Αποστολές και Πληρωμές

 1. Αρχική
 2. Αποστολές και Πληρωμές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΠΛΗΡΩΜΕΣ

H Dea Hellas, σας αποστέλλει την παραγγελία σας με τις ταχυμεταφορές ELTA COURIER ή με δικό της μετοφορικό μέσο για παραγγελίες εντός Αττικής.

Για αγορές χονδρικής πώλησης η αποστολή μπορεί να γίνει με πρακτορείο μεταφορών.Η παράδοση εφόσον ένα προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας με εξαίρεση ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες.

Οι πληρωμές γίνονται με αντικαταβολή (ELTA COURIER) ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank,τράπεζα Πειραιώς ή Εθνική τράπεζα.

Η σταθερή χρέωση μεταφοράς εντός Ελλάδας για προιόντα βάρους μέχρι 2 κιλά είναι 2,50 ευρώ και 0,50 για κάθε κιλό παραπάνω. Η χρέωση αντικαταβολής είναι επιπλέον 1,60 ευρώ.

Σε ορισμένα προιόντα ανάλογα με την παραγγελία τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για παραλαβή από το κατάστημα προιόντων που είναι σε απόθεμα απαιτείται ηλεκτρονική παραγγελία και συνεννόηση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για κατάθεση στην τράπεζα οι λογαριασμοί μας είναι :

Αριθμός λογαριασμού Alpha Bank : GR55 0140 1510 1510 0234 0012 416 (Θεοδοσιάδης Ανδρέας)

Αριθμός Λογαριασμού τράπεζα Πειραιώς : GR08 0171 3890 0063 8901 0120 388 (Θεοδοσιάδης Ανδρέας)

Αριθμός Λογαριασμού Εθνική τράπεζα : GR74 0110 1050 0000 1050 0689 343 (Θεοδοσιάδης Ανδρέας)

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

 • Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
 • Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
 • Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος.
 • Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.
 • Σε περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, η επιστροφή δε γίνεται δεκτή.
 • Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
 • Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία.  Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές, είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η επιστροφή πρέπει να γίνεται με δελτίο αποστολής. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα, θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 • Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η deahellas.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.
 • Πριν την επιστροφή του προϊόντος, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας τηλεφωνικά στο 2114080871 ή με e-mail στο info@deahellas.gr.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας , εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί από την εταιρία μας. Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστείλατε email.